Voor particulieren

Of u nu een monument of een regulier woonhuis bezit, Orly & Endevoets is u graag van dienst met buitengewoon onderhoud, renovatie of restauratie van uw gevel. Wij onderscheiden ons niet alleen in de kwaliteit die we u bieden, maar ook in onze werkwijze. Daarbij staat uw wooncomfort voorop: we houden rekening met u, uw buren en de omgeving. Dat doen we onder andere door gebruik te maken van milieuvriendelijke technieken, die de omgeving zo min mogelijk schade berokkenen. Maar ook door eerlijk met u te communiceren over de kosten van het project, de planning, de overlast die wij eventueel veroorzaken en de manier waarop we deze zoveel mogelijk inperken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bij onze werkzaamheden kunt u onder andere denken aan het reinigen van uw gevel, het repareren van voeg- en metselwerk en het na-isoleren van uw spouwmuur, vloer of dak. Samen met u bepalen we wat er precies moet gebeuren, waarna we u een gedegen advies geven over de manier waarop we dit het beste aan kunnen pakken en een team van vakbekwame specialisten samenstellen voor de werkzaamheden aan uw gevel.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord.
"Wij onderscheiden ons niet alleen in de kwaliteit die we u bieden, maar ook in onze werkwijze. Daarbij staat uw wooncomfort voorop."
Tom van Cuijk