Certificering

Wie wij zijn

Certificering


Buitengewoon onderhoud, dat is waar Orly & Endevoets Groep voor staat. Dat kunnen we alleen voor u realiseren wanneer we er voortdurend alles aan doen om onze kwaliteit op alle fronten voor u te waarborgen. Wij zijn VCA**-gecertificeerd, in het bezit van het KOMO-procescertificaat (BRL 2826-00) voor de vakgebieden ‘metselen (URL 2826-01), voegen (URL 2826-03) en het aanbrengen van renovatiespouwankers (URL 2826-06) en door het Gevelgilde gekwalificeerd als Erkend Restauratie Voegbedrijf. Maar wij gaan graag nog een stap verder dan deze kwaliteitskeurmerken: we hanteren onze eigen, scherpere normen voor kwaliteit. Dagelijks voeren wij interne kwaliteitscontroles uit om onze klanten te kunnen garanderen dat wij de kwaliteit leveren die zij van ons mogen verwachten. We zijn lid van verschillende brancheverenigingen, hebben een sterke inhoudelijke en up-to-date kennis en vormen een Erkend Leerbedrijf. We hebben bovendien een eigen, interne opleiding, waarmee we onze medewerkers voortdurend bijscholen.

Kiest u voor Orly & Endevoets, dan kiest u voor een bedrijf met een financieel gezonde basis. Dit is bevestigd door onderzoek van Graydon, een onafhankelijk bureau dat onder meer onderzoek doet naar de kredietwaardigheid van een groot aantal bedrijven in Nederland.

Wilt u meer weten over onze certificeringen? Neem dan gerust contact met ons op.

VCA Kwaliteitsregeling Kennis en Kunde SKG IKOB KOMO GEVELGILDE Monumenten ERM Vereniging Nederlandse Voegbedrijven Aannemersfederatie Bouw en Infra Nederland Fundeon Erkend Leerbedrijf Graydon Financieel Gezond Total Wall Concept PSO
"Wij gaan graag een stap verder dan de gangbare kwaliteitskeurmerken: we hanteren onze eigen, scherpere normen voor kwaliteit."
Berrie Endevoets - Directeur