Onze kernwaarden

Wie wij zijn

Onze kernwaarden


Samen met onze medewerkers gaan wij voor het waarmaken van onze missie: iedere dag iets toevoegen. Iedere dag willen we iets toevoegen aan het resultaat van die dag, door kwaliteit te leveren, onze klanten, relaties en bewoners positief te verrassen en verwachtingen te overtreffen.

Werken met aandacht


Ons sleutelwoord bij alles wat wij doen, is aandacht: aandacht voor wat we doen en hoe we dat doen (kwaliteit, veiligheid, communicatie, milieu), aandacht voor de mensen om ons heen (klanten, bewoners, leveranciers, medewerkers, partnerbedrijven) en aandacht voor waarom we doen wat we doen (iets toevoegen). Door met aandacht te werken, kunnen we iedere dag verwachtingen overtreffen.

Uit onze missie en het sleutelwoord ‘aandacht’ hebben wij onze kernwaarden gedestilleerd: vakkundig, toegewijd, vriendelijk en verantwoordelijk. Het is ons streven deze kernwaarden zowel in onze beleidsvoering als in de dagelijkse praktijk tot uiting te brengen. Daarnaast is binnen onze visie samenwerken van groot belang. Samenwerken werkt! U leest er meer over bij ‘onze visie’.

Benieuwd hoe wij onze kernwaarden in de praktijk vormgeven? Bekijk onze speciale pagina’s voor woningcorporaties, aannemers, monumentbezitters of vastgoedeigenaren.
"Iedere dag willen we iets toevoegen aan het resultaat van die dag, door kwaliteit te leveren, onze klanten, relaties en bewoners positief te verrassen en verwachtingen te overtreffen."
Angelique van Orsouw-Fleuren