Onderhoud

Wat wij doen

Onderhoud


Regelmatig onderhoud van de buitenschil zorgt ervoor dat deze in optimale staat verkeert, waardoor de gevel beter bestand is tegen vocht, vuil en weersinvloeden. Door de gevel goed te onderhouden, blijft u problemen voor en bespaart u kosten. Indien gewenst, kan Orly & Endevoets het onderhoud aan de buitenschil uitvoeren op basis van een resultaatgericht onderhoudscontract, passend bij uw wensen, eisen en situatie. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen!

Orly & Endevoets kan alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de gevel voor u verrichten. Hierbij kunt u denken aan gevelreiniging, reparatie van voeg- en metselwerk en dakreparatie, maar ook aan schilderwerk, betonreparatie en kitwerk. Ook steigerbouw nemen we graag voor onze rekening. Op die manier bieden we u een totaalpakket aan onderhoudswerkzaamheden.

Wilt u weten hoe wij een prestatiegericht onderhoudscontract voor uw complex kunnen opstellen? Neem contact met ons op.
"Wij nemen onze klanten graag alle zorgen uit handen. Daarom kunnen wij, indien gewenst, het onderhoud aan de buitenschil uitvoeren op basis van een resultaatgericht onderhoudscontract, passend bij uw wensen, eisen en situatie."
Ricky Schelle