Renovatie

Wat doen wij

Renovatie


Bij renovatie van een gebouw of complex komt heel wat meer kijken dan alleen het gebruik van de juiste technieken. Rekening houden met bewoners, omwonenden en gebruikers van een pand, samenwerken met andere partijen, strak plannen, goed organiseren en communiceren en dat alles binnen het afgesproken budget. Orly & Endevoets werkt al vele jaren succesvol aan een breed scala aan renovatieprojecten voor onder andere woningbouwcorporaties, aannemers en vastgoedeigenaren.

Van het ontwerpen en monteren van steigers tot metselwerk vervangen, opnieuw voegen, gevelreiniging, schilderwerk, betonreparatie, het aanbrengen van lintvoeg wapening en renovatie spouwankers en na-isolatie van dak, vloer of spouwmuur Orly & Endevoets biedt een compleet pakket aan werkzaamheden. Doordat wij al deze werkzaamheden in huis hebben, kunnen we efficiënt plannen, houden we de foutenmarge zo klein mogelijk en kunnen we budgetvriendelijk werken.

Wilt u meer weten over hoe wij renovatietrajecten invullen? Neem contact met ons op of kijk op de speciale pagina voor woningcorporaties of vastgoedeigenaren.
"Bij renovatie van een gebouw of complex komt heel wat meer kijken dan alleen het gebruik van de juiste technieken. Orly & Endevoets weet dit als geen ander en kan haar klanten op een groot aantal verschillende aspecten ontzorgen."
Ricky Schelle

Gerelateerd

  •  
    Duurzaam renoveren voor woningcorporatie Vidomes

    Duurzaam renoveren voor woningcorporatie Vidomes