Restauratie

Wat wij doen

Restauratie van een prachtig monumentaal pand laat u vanzelfsprekend alleen uitvoeren door een partij waar u vertrouwen in heeft. Bij Orly & Endevoets kunt u rekenen op vakbekwame mensen, die binnen een groot aantal mooie projecten hebben bewezen het restauratievak tot in de puntjes te beheersen. Maar belangrijker nog: ze werken met liefde voor het vak, een grote betrokkenheid en een buitengewone zorgvuldigheid aan ieder restauratieproject.

Orly & Endevoets Groep biedt u vrijwel alle voorkomende restauratiewerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan reparatie van onder andere ambachtelijk metsel- en voegwerk, leien daken, goten, schoorstenen, glas-in-loodramen, zinkwerk, stucwerk, pannendaken en betonnen gevelelementen (bij de jongere monumenten).

Wilt u meer weten over onze visie op restauratie? Neem contact met ons op of kijk op de speciale pagina voor monumentbezitters.
"Onze restaurateurs werken met liefde voor het vak, een grote betrokkenheid en een buitengewone zorgvuldigheid aan ieder restauratieproject."
Marco van Diessen