Onze visie

Wie wij zijn

Onze visie


Werken met aandacht, dat is onze drijfveer. Dit voeren we door in alle aspecten van ons bedrijf: we werken met aandacht voor ieder project, voor onze klant, bewoners, gebruikers en omwonenden, met aandacht voor milieu en maatschappij, en zeker ook met aandacht voor onze eigen medewerkers. Onze medewerkers vormen onze kracht. Wij zorgen er dan ook graag voor dat zij veilig en prettig kunnen werken, en dat ze zich gewaardeerd voelen. Daarom kiezen we voor een uitgebreid sociaal (personeels)beleid, met onder andere interne en externe opleidingen en coaching van onze medewerkers. Ook investeren we bewust in een veelomvattend social return-beleid.

Samenwerken werkt!


Bij Orly & Endevoets geloven we dat samenwerken werkt. Samen met medewerkers, klanten, partners in het vakgebied, maatschappelijke partijen, zelfs samen met concurrenten, komen we tot nieuwe dingen en creëren we win-winsituaties. Onderdeel van die samenwerking is een open, eerlijke en goede communicatie, zowel met onze opdrachtgever als met andere partijen binnen een project.

Wilt u meer weten over onze visie? Neem contact met ons op of bekijk onze speciale pagina’s voor woningcorporaties, aannemers, monumentbezitters of vastgoedeigenaren.
"Samen met medewerkers, klanten, partners in het vakgebied, maatschappelijke partijen, zelfs samen met concurrenten, komen we tot nieuwe dingen en creƫren we win-winsituaties."
Berrie Endevoets, directeur